الرئيسيةبحـثالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 حصرىطريقة عمل الحواوشى المصرى

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
بنت مصرية



عدد المساهمات : 6
تاريخ التسجيل : 03/07/2011

مُساهمةموضوع: حصرىطريقة عمل الحواوشى المصرى    الأحد يوليو 03, 2011 8:51 pm

شرح طريقة عمل الحواوشى المصرى العيش باللحمة

حواوشي



الكمية تكفي: 3 أشخاص
وقت التحضير: 15 دقيقة
وقت الطهي: 40 دقيقة


مقادير عمل الحواوشى

- نصف كيلو لحم مفروم
- بصله كبيره
- ملح وفلفل وبهارات وحبهان
- 2حبة طماطم
- 2 فلفل رومى(ممكن اضافة الفلفل الحار)
- عيش بلدى(يستحسن يكون نصف سوا،يعنى وشه ابيض)
- زبده للوجه


تحضير الحواوشى المصرى
يعجن اللحم بالبصله والتوابل ويوضع ساعه بالثلاجه
تقطع الطماطم والفلفل جانبا
يفتح العيش البلدىمن جانب واحد

الطبخ : نضع اللحم بداخل العيش المفتوح ونضع عليه بعض الطماطم والفلفل ويرص فى صاج الفرن بعد دهنه بالزيت

ندهن وجه العيش بملعقة زبد
يدخل الفرن بدرجة حراره متوسطه

ملاحظات: يفضله الاطفال بالكاتشاب

يقدم بجانبه بعض المخللات
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
حصرىطريقة عمل الحواوشى المصرى
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
مراقب صحى اون لاين 2 :: مطبخ مراقب صحى اون لاين :: اكلات شرقية-
انتقل الى: